Garden Impressions Nice 5-delig tuinset Palmas tafel 160 bij 90 cm

799.00 EUR
De Nice - Palmas tuinset van kwaliteitsmerk Garden Impressions staat uit vier verstelbare tuinstoelen Nice en een Palmas tafel van 160x90 cm. De tuinstoel is een heerlijke wicker stoel waarin je actief kunt zitten, maar ook heerlijk achterover kunt liggen. Heb je de behoefte om de rugleuning een klein beetje of bijna helemaal plat naar achteren te doen, dan kan dat! De Palmas tafel heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Van deze tafel heb je gegarandeerd jarenlang plezier. De Nice verstelbare tuinstoel is vervaardigd uit een onderhoudsvrij aluminium frame. Daaromheen is, met de hand, weerbestendig 2-half wicker vlechtwerkdraad gevlochten in de kleur organic grey. Het wicker is gemaakt van een stevige kunststof waardoor de set zeer duurzaam is. Deze stoel wordt compleet geleverd met een polyester zitkussen van hoogwaardige kwaliteit. Het zitkussen is bovendien voorzien van een rits, waardoor het hoesje met de hand gewassen kan worden. Het kussen is niet 100% waterdicht, maar is wel voorzien van een waterafstotende coating. Dit is vooral erg praktisch als er bijvoorbeeld op het kussen wordt gemorst met drinken. Je veegt het vocht er namelijk gemakkelijk weer af. Na gebruik kan het kussen opgeborgen worden in de schuur of in een mooie kussenbox. De rugleuning van deze stoel kan gemakkelijk door middel van de gasveer in iedere gewenste stand naar achteren geplaatst worden. Hierdoor kun je heerlijk dineren in de stoel, maar ook achterover liggend genieten van de zon. Uiteraard is de Nice verstelbare stoel leverbaar in verschillende mooie kleuren. De stoel kan door het materiaalgebruik prachtig gecombineerd worden met granieten, aluminium of teakhouten tafels. Deze verstelbare wicker tuinstoel is voorzien van een gasveer van een hoogwaardige kwaliteit. Voor behoud van de gasveer is er gebruik gemaakt van een koker met kunststof sluitingsranden om de gasveer. Dit voorkomt dat er zomaar vocht bij de gasveer kan komen. Uiteraard kan door de jaren heen er wel wat vocht bij komen. Om dit zoveel mogelijk te beperking wordt er aangeraden om de stoelen bij nat of vochtig weer af te dekken met een passende beschermhoes. De Palmas tuintafel is vervaardigd uit een aluminium frame voorzien van een stevige poeder coating laag. Deze laag zorgt er voor dat het frame kras en stootvast is. Het frame is zeer stijlvol vormgegeven, want de randen onder het tafelblad lopen mooi schuin naar binnen. De strakke vierkante tafelpoten op de hoeken van de tafel zorgen voor een stabiele tafel waaraan je gemakkelijk stoelen kunt schuiven. Het spraystone tafelblad is gemaakt van een geharde glasplaat voorzien van een zeer fijne korrelcoating. Deze coating geeft het tafelblad de uitstraling van natuursteen zoals graniet. De spraystone glasplaten die gebruikt worden voor deze tafels, zijn zeer sterk en worden veel gebruikt bij buitenmeubelen. De tafel wordt geleverd in een stevige verpakking. De tafelpoten kunnen eenvoudig worden gemonteerd. Iedere poot zit vast met twee schroeven. Alle benodigdheden voor de montage worden meegeleverd bij de tafel. De afmetingen van de stoel zijn: B 62 x D 59 x H 110 cm. De tafel is 160 cm lang, 90 cm breed en 76 cm hoog. Een uitgebreide collectie tuinsets vind je binnen de categorie tuinmeubelen. Tuinmeubelen van verschillende mooie merken.