Garden Impressions Boston 4-delig lounge dining set grijs

599.00 EUR
Ben je op zoek naar een lounge dining set, maar wil je een tijdloze, stijlvolle uitstraling? Dan is de klassieke Boston lounge dining set van kwaliteitsmerk Garden Impressions een mooie optie. Deze loungeset kenmerkt zich voornamelijk door de mooie ronde vormen. De Boston lounge dining set is vervaardigd uit een onderhoudsvrij aluminium frame. Daaromheen is, met de hand, weerbestendig 2-half wicker vlechtwerkdraad gevlochten in de kleur antraciet. Het wicker is gemaakt van een stevige kunststof waardoor de set zeer duurzaam is. Deze lounge dining set wordt compleet geleverd met hoogwaardige kwaliteit polyester zit- en rugkussens. Deze kussens zijn allemaal voorzien van een rits, waardoor de hoesjes met de hand gewassen kunnen worden. De kussens zijn niet 100% waterdicht, maar zijn wel voorzien van een waterafstotende coating. Dit is vooral erg praktisch als er bijvoorbeeld op de kussens wordt gemorst met drinken. Je veegt het vocht er namelijk gemakkelijk weer af. Na gebruik kunnen de kussens opgeborgen worden in de schuur of in een mooie kussenbox. De Boston lounge dining set wordt compleet geleverd en bestaat uit, twee bank elementen,één hoek element en een ruime tafel. Bovendien worden alle zit- en rugkussens meegeleverd. Boven op de tafel licht een stevige geharde glasplaat. Gehard glas wordt vaak gebruikt voor tuintafels. Bij de set worden clips meegeleverd waarmee je de losse elementen aan de onderzijde aan elkaar kunt bevestigen. Het onderstel van de tafel kan na ontvangst van de set eenvoudig met de meegeleverde bevestigingsmaterialen gemonteerd worden, waarna het echte genieten kan beginnen! De afmetingen van deze hoekbank zijn: L 224 x B 224 x D 78 cm. De tafel is 100 cm lang, 100 cm breed en 68 cm hoog.